Párek denní letní šifrovačka pro párek osob

O hře

Párek je letní denní šifrovací hra pro párek osob. Párek definujeme jako dvě osoby starší 18 let libovolného pohlaví, vzdělání a šifrovacích zkušeností.

Motivace

V každém šifrovacím týmu je potřeba mít holku… Proč? Protože existují holčičí šifry, které kluci řešit neumí nebo ani řešit nechtějí. Tím pádem musí existovat i šifry klučičí, na které by holka ani nekoukla. Na naší hře chceme tuhle domněnku trošku otestovat. Proto na většině stanovišť naší hry potkáte právě dvě šifry. Jednu označenou mužským symbolem a druhou ženským. Obě šifry odkazují na stejné další stanoviště, ale jejich podstata a způsob řešení budou velmi odlišné. Mužské šifry budou většinou suché, stručné, černobílé a samonosné. Ženské šifry budou barevné, obrázkové, básnické, románové a ze života.

Cíl párků a orgů

Pro průchod hrou a dojití do cíle tak vždy stačí vyluštit pouze jednu ze dvou šifer na stanovišti, ale pro úspěch ve hře a zisk předních příček bude nutné zvládnout oba aspekty šifer, vyluštit jich co nejvíc a dojít zavčas do cíle.

A my budeme zvědaví, jestli se více bude dařit čistě mužským, ženským nebo smíšeným párkům, a jaké šifry více sednou párkům a které ne.

Podrobnosti o systému hry se dočtete v Pravidlech.

situs judi bola situsliga228.org